Een schip als event locatie

Een schip als event locatie: charme, uniek en bovenal: verplaatsbaar! De Keelboat Academy heeft uit de vloot van Monnickendam de schepen van Marjolein en Jos gekozen als eerste keus. Dit jonge stel heeft de schepen tip top in orde, de kwaliteit van de catering is van hoog niveau en gastvrijheid staat voorop. Ook is het prettig dat er makkelijk geschakeld of gecombineerd kan worden tussen hun twee schepen, afhankelijk van groepsgrootte of het programma.

Beide schepen zijn twee masters, ze verschillen in de inrichting binnen en de lengte van het schip. Het ene schip heeft een capaciteit tot 40 personen, de andere 65. Van binnen zijn ze volledig opgeknapt door Jos, die niet alleen schipper is maar ook scheepstimmerman. Modern en open is hoe wij het zouden omschrijven. Beide schepen hebben voorzieningen voor presentaties.

Vergadering, bedrijfs- of productpresentaties en netwerken

De schepen kunnen op verschillende manieren ingezet worden: als vaste locatie aan de wal voor vergadering, bedrijfspresentatie, borrel of diner, maar het liefst gooien we de trossen los! Wanneer er vergaderd dient te worden, vaart het schip op de motor, maar er is niets fijner dan dit af te wisselen met het zeilen van het schip: even uitwaaien, een andere omgeving en iets doen!

Daarnaast is het geschikt als publieksschip in combinatie met de overige vloot. Als voorbeeld met de J/70’s, onze sportboten. Het schip gaat dan voor anker naast de wedstrijdbaan, met als grote voordeel dat er extra tijd is voor het netwerken, korte groepssessies of productpresentaties georganiseerd kunnen worden afgewisseld met zeilen.

Voorbeeldprogramma met een zeilschip als deze als publieksschip

Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat voor jouw evenement.

schip als event locatie

Recent op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.