Locatie aan het water: de Poort van Amsterdam

Niet alleen nieuw bij de Keelboat Academy: halverwege 2016 zijn de deuren geopend van resort Poort van Amsterdam. Wij hebben afspraken gemaakt over het organiseren van zakelijke evenementen op deze locatie aan het water bij Amsterdam met uiteraard een wateractiviteit er aan gekoppeld. Hier kunnen evenementen van klein tot groot opgezet worden. Een eigen haven, trendy restaurant, strandje en overnachtingsmogelijkheden: wij weten er wel raad mee!

Trendy ontmoetingsplaats vlakbij Amsterdam

De entourage en sfeer van het restaurant Friends ’n Bites van de Poort van Amsterdam is niet in één woord te vatten! Het staat bol van emotie… Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet… en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden….maar vooral gezellig!

Voor groepen tot 12 personen is er een afgeschermde locatie voor een vergadering. Voor presentaties bij bijvoorbeeld een relatie dag of een besloten borrel kan een deel van het restaurant en/of het terras afgeschermd worden. Andere settings zijn in overleg altijd mogelijk.

trendy restaurant amsterdam

Original Kitchen

De keuken van Friends ’n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg…een onvergetelijke ervaring!

Activiteit op het water

De locatie ligt direct aan vaarwater, waardoor het zelfs wanneer er maar een kort programma mogelijk is het water op te gaan. Wij zorgen dat de schepen klaar liggen in de haven van het resort.

Voorbeeld programma met 12 personen vergaderen en wedstrijdzeilen

Direct een offerte opvragen voor een programma op deze locatie kan uiteraard door contact met ons op te nemen!

Recent op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.