Sponsoring

Alle zakelijke activiteiten bij de academy dragen direct bij aan het Keelboat Youth Program dat in 2016 van start gaat. Een gloednieuw jeugdprogramma dat het gat tussen olympisch en professioneel zeilen opvult. Alle beetjes helpen, maar om het intensieve trainingsprogramma echt tot een succes te maken zoeken we sponsoren die samen met ons de schouders willen zetten onder dit fantastische programma. Als hoofdsponsor van dit programma omarmt u een jeugdig programma met jonge ambassadeurs die uw bedrijf en uw visie kunnen uitdragen.

Wij zijn er van overtuigd dat onze sport en uw bedrijf elkaar kunnen versterken. Als partner van de wedstrijdtrainingsprogramma’s en/of internationale wedstrijden bieden wij u een activatieplatform en -plan dat past bij de gekozen strategie van uw organisatie.

Passend bij uw strategie

Het klinkt zo voor de hand liggend, maar het is belangrijk om een sponsortraject alleen aan te gaan wanneer het past binnen de strategie van de organisatie. Wij gaan graag het gesprek aan hoe onze strategie de strategie van uw bedrijf kan versterken en hoe we uw merkwaarde ten volste kunnen uitdragen.

Activatieplan

Wij hechten grote waarde aan een goed activatieplan. Alleen dan zal het sponsorschap opleveren wat u vooraf voor ogen had en worden doelen bereikt. Samen gaan we aan de slag met het activatieplan om zo het sponsorschap ten volste in te vullen en te benutten.

Heeft u interesse in het sponsoren van het jeugd opleidingsprogramma of andere activiteiten? Neem dan contact op met Fettje Osinga: 06 54234393 of fettje@keelboatacademy.com

Recent op Facebook

Wie gaat er ombouwen?

Lees ook het bericht hierover in de nieuwsbrief van vorige week:
mailchi.mp/88fff2b7b9bb/j70-kalender-2019?e=ccaf041615
... See MoreSee Less

Nieuw van Harken en speciaal ontwikkeld voor de J/70 International Class Association. De Harken SnubbAir. Vanaf nu verkrijgbaar en één op één gelijk aan de bevestiging van een Harken B8A Lier. De...

View on Facebook

Weer eentje er bij, hoppa! ... See MoreSee Less

Een nieuwe J/70 voor het Nederlandse wedstrijd circuit! #jcomposites, #regatta, #jboats

View on Facebook