The Academy

De Keelboat Academy is een plek waar de ontwikkeling van mensen centraal staat, een plek waar iedereen het maximale uit zichzelf haalt: van zeiler tot coach, maar ook iedereen die naar deze plek komt voor een zakelijk evenement. Wij hebben 7 gloednieuwe sportboten van het type J/70 tot onze beschikking om persoonlijke ontwikkeling te laten excelleren op een prachtige, goed bereikbare locatie in Monnickendam.

Sports meets business

Sport en zaken kunnen elkaar versterken. Niet alleen is sport de ultieme tijdsbesteding tijdens relatie activiteiten, maar ook kan het bijdragen aan de functionaliteit van interne processen. Sport werkt voor jouw bedrijf! De Keelboat Academy heeft de kennis, kunde en het netwerk in huis om jouw programma tot een succes te maken.

Klik voor ideeën en inspiratie

Youth Program

Het voornaamste trainingsprogramma is het Keelboat Youth Program.

Dit is niet een plan dat net is ontstaan. Al jaren missen de mensen achter de Keelboat Academy een jeugd opleidingsprogramma zoals ze in bijvoorbeeld Nieuw Zeeland hebben. Deze en nog een paar soortgelijke programma’s leveren zeilers af aan de wereld top circuits, terwijl in Nederland de focus bijna alleen op Olympisch ligt: er is veel meer!

Wij nemen het concept van de kiwi’s over en breiden deze uit met een intensief trainingsprogramma voor wedstrijdzeilers tussen de 15 en de 23 jaar. We willen niets aan het toeval over laten: de internationale professionele campagnes moeten straks niet meer om onze Nederlandse zeilers heen kunnen, simpelweg omdat ze de juiste opleiding op zowel technisch als persoonlijk vlak hebben gehad.


“Samen een netwerk creëren, waar iedereen iets aan heeft, maar die ook het juiste platform kan bieden voor de jeugd die in het intensieve trainingsprogramma zich ontwikkelen tot topzeilers”

Ons team

Het zijn de mensen die een event onvergetelijk maken.

Fettje Osinga

Fettje Osinga

Founder / Event Manager

Klaartje Zuiderbaan

Klaartje Zuiderbaan

Spreker / Trainer

Timo Hagoort

Timo Hagoort

Spreker / Trainer

Annemieke Bes

Annemieke Bes

Spreker / Trainer

Mischa Heemskerk

Mischa Heemskerk

Spreker / Trainer

Dominique Ampe

Dominique Ampe

Schipper

Evert Jansen

Evert Jansen

Ontwikkelprogramma’s / Human Change Group

Luuk le Clercq

Luuk le Clercq

Event Crew

Joost Brouwer

Joost Brouwer

Schipper / Event Crew

Team Waterland

Team Waterland

Houdt de vloot tip-top!


Dit team zal de komende tijd aangevuld worden met een poule van schippers en event crew, veelal freelance professionals. Geselecteerd om de dag onvergetelijk te maken en hun absolute passie en kennis voor de zeilsport over te brengen.

Recent op Facebook

Great to see so many talented young guns joining Brunel Sailing for the Volvo Ocean Race! ... See MoreSee Less

We are stoked that Olympic champion and America's Cup winner Peter Burling 🇳🇿 joins Team Brunel in the Volvo Ocean Race. read more: team-brunel.nl/portfolio/olympic-champion-peter-burli...

View on Facebook

Ai ... See MoreSee Less

🔥 TOP OF THE DAY 🔥 ✖️ Collision between Zbroja & Tarnacki ‼️ Video by dzida.com - Łukasz Baliński videography

View on Facebook

Flink windje voor de gasten van Marit Bouwmeester en Xpedition gold vandaag, maar ze hebben onze mooie sport op en top mogen ervaren! Wij verzorgden de wedstrijdleiding en her en der wat J/70 tips&trics vanuit Waterland Monnickendam.

#waterlandmonnickendam #maritbouwmeester #xpeditiongold #j70 #corporatesailing
... See MoreSee Less

View on Facebook