The Academy

De Keelboat Academy is een plek waar de ontwikkeling van mensen centraal staat, een plek waar iedereen het maximale uit zichzelf haalt: van zeiler tot coach, maar ook iedereen die naar deze plek komt voor een zakelijk evenement. Wij hebben 7 gloednieuwe sportboten van het type J/70 tot onze beschikking om persoonlijke ontwikkeling te laten excelleren op een prachtige, goed bereikbare locatie in Monnickendam.

Sports meets business

Sport en zaken kunnen elkaar versterken. Niet alleen is sport de ultieme tijdsbesteding tijdens relatie activiteiten, maar ook kan het bijdragen aan de functionaliteit van interne processen. Sport werkt voor jouw bedrijf! De Keelboat Academy heeft de kennis, kunde en het netwerk in huis om jouw programma tot een succes te maken.

Klik voor ideeën en inspiratie

Youth Program

Het voornaamste trainingsprogramma is het Keelboat Youth Program.

Dit is niet een plan dat net is ontstaan. Al jaren missen de mensen achter de Keelboat Academy een jeugd opleidingsprogramma zoals ze in bijvoorbeeld Nieuw Zeeland hebben. Deze en nog een paar soortgelijke programma’s leveren zeilers af aan de wereld top circuits, terwijl in Nederland de focus bijna alleen op Olympisch ligt: er is veel meer!

Wij nemen het concept van de kiwi’s over en breiden deze uit met een intensief trainingsprogramma voor wedstrijdzeilers tussen de 15 en de 23 jaar. We willen niets aan het toeval over laten: de internationale professionele campagnes moeten straks niet meer om onze Nederlandse zeilers heen kunnen, simpelweg omdat ze de juiste opleiding op zowel technisch als persoonlijk vlak hebben gehad.


“Samen een netwerk creëren, waar iedereen iets aan heeft, maar die ook het juiste platform kan bieden voor de jeugd die in het intensieve trainingsprogramma zich ontwikkelen tot topzeilers”

Recent op Facebook

Wie gaat er ombouwen?

Lees ook het bericht hierover in de nieuwsbrief van vorige week:
mailchi.mp/88fff2b7b9bb/j70-kalender-2019?e=ccaf041615
... See MoreSee Less

Nieuw van Harken en speciaal ontwikkeld voor de J/70 International Class Association. De Harken SnubbAir. Vanaf nu verkrijgbaar en één op één gelijk aan de bevestiging van een Harken B8A Lier. De...

View on Facebook

Weer eentje er bij, hoppa! ... See MoreSee Less

Een nieuwe J/70 voor het Nederlandse wedstrijd circuit! #jcomposites, #regatta, #jboats

View on Facebook