Fysieke training voor zeilers – Annemieke Bes

Het seizoen gaat weer beginnen, tijd om in top conditie aan de start te verschijnen! Maar hoe train je nu als zeiler eigenlijk het beste? Kom op 17 maart naar Monnickendam om alles te weten te komen over fysieke training voor zeilers. Annemiek Bes is onze gast voor deze avond: professioneel zeilster en personal trainer.

Annemieke is een van de meest allround zeilsters van Nederland: drie Olympische campagnes, wereld titels en een zilveren medaille op de spelen om mee te beginnen. Hierna zat ze 10 maanden lang in het strakke trainingsschema van Team SCA en voer ze deze winter de Sydney to Hobart op de Ragamuffin. Allemaal campagnes waar je fysiek op de top van je kunnen moet zitten. Voor haar dan ook geen rare keuze om zich op dit vlak verder te professionaliseren en de opleiding tot personal trainer te volgen.

Programma en doelgroep

Annemieke BesOp 17 maart vertelt ze eerst kort over haar carriere als topzeilster en haar huidige projecten, alvorens aan de slag te gaan met het onderwerp ‘Fysieke training in de zeilsport’. Deze avond is dan ook vooral gericht op wedstrijdzeilers, maar wel van alle niveaus.

19.00 – 19.30 uur Inloop locatie ‘Landwater’ jachthaven Waterland te Monnickendam (eventueel mogelijkheid tot avondeten)

19.30 – 20.00 uur Welkom en introductie Annemieke

20.00 – 21.00 uur Lezing/Workshop Fysieke training voor wedstrijdzeilers

21.00 – 21.30 uur Afsluiting en mogelijkheid om na te praten

Eindtijden zijn uiteraard bij benadering

Aanmelden en kosten

De kosten bedragen €32,50 per persoon. Dit is inclusief de ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Inschrijven kan via onderstaand formulier. De inschrijving is pas definitief wanneer de betaling ontvangen is. Er zijn maximaal 40 plekken beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid

Landwater zit op de Galgeriet 5E, bij Jachthaven Waterland in Monnickendam. Parkeren is hier gratis en ook stopt op 5 minuten lopen de bus vanaf Amsterdam Centraal. Ook voor de terugweg zijn er nog voldoende vertrektijden.

Fysieke training zeilers - Annemieke Bes

Recent op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.