• j70 1

De J/70 sportboot

Toegankelijke, high-performance one-design boot.

De J/70 (22,75 ft) is ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar toegankelijke, high-performance one-design boten: gaaf om te zeilen, stabiel genoeg om het gezin mee te nemen en daarnaast uiteraard de duurzaamheid die men van J/Boats gewend is.

Snelst groeiende eenheidsklasse in de wereld

In 4 jaar tijd zijn er meer dan 1300 boten wereldwijd gebouwd. Het WK in 2017 had het grootst aantal inschrijvingen voor een kielboot evenement ooit: met recht kunnen we zeggen dat het de snelstgroeiende eenheidsklasse in de wereld is. Dit komt uiteraard ook doordat de boot in gebruik is bij de verschillende leagues, waardoor voornamelijk in Europa, veel clubs investeren in deze boten en er al snel grote velden zijn ontstaan.

Relax and enjoy.

Op vele vlakken is de J/70 een comfortabele boot. De ruime kuip, samen met de relatief hoge giek, maakt het de bemanning makkelijk om door de kuip te bewegen tijdens de manouvres. Hiken comfortabel? Wel in de J/70: er loopt een railingdraad over de hele lengte van de kuip en de stuurman hoeft dus niet op hangbanden te vertrouwen om in de boot te blijven. Tenslotte willen we graag dat iedereen blij wordt van een dag op het water!

J_70_sail_plan_web

Recent op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.